Massage för ett bättre välmående

Massage för ett bättre välmående

God förmiddag, god förmiddag! Såhär mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er, det kommer bli ett inlägg som handlar om massage. Det kommer bli lite rent allmänt om massage men jag kommer också gå närmare in på massage i Markaryd

Sedan länge är det välkänt att massage är bra för oss, att gå på massage medför många positiva effekter. Ifall du inte är medveten om massagens effekter kan jag dra några här. Det är avslappnande och motverkar stress, smärta kan lindras, man kan få bättre koncentrationsförmåga samt immunförsvaret kan förbättras. Nyckeln till goda effekter är att gå på regelbunden massage.

Något som är riktigt bra med massage är att det finns olika former, alltså olika massageformer som är anpassade efter olika typer av behov och tillfällen. Det finns bland annat gravidmassage, lymfmassage, hot stone massage och mycket mer. På så sätt kan man välja en typ av massage utifrån de behoven man har vid det tillfället, sedan kan givetvis massören anpassa massagen ytterligare för att man ska kunna få hjälp med just sina individuella behov.

Jag sa ju även att jag ville prata lite om massage i Markaryd, jag har inte glömt av det. Massage i Markaryd kan ju låta lite allmänt, närmare bestämt kommer det handla om ett företag som arbetar inom detta. Företaget jag vill uppmärksamma heter Hälsokampen, det ligger i Markaryd och de erbjuder massage. Utöver massage arbetar de även med träning och livsstil i form av kostrådgivning, livsstilsförändringar och att lära ut funktionell träning. Det här är helt enkelt ett riktigt bra företag att vända sig till ifall man få hjälp på sin resa mot ett bättre mående. Deras slogan är Våga vilja förändring och det är något jag verkligen tycker speglar deras verksamhet och det är ett tänk som man måst ha för att kunna uppnå en förändring.


Kommentarer är stängda.