Ämnen

Då här importerar du ifrån Kina i 5 steg

Importera produkter direkt ifrån kinesiska fabriker och sälja dem vid ditt hemland med en stort marginal: detta kan vara något mycket lönsamt sätt o göra affärer. Men till att köpa grossistvaror i Kina är ej lika lätt som att man går till affären strax nerför gatan. Kom ihåg till att du medför affärer tillsammans med människor halvvägs över bota världen, samt det finns massa risker. Inskeppa varor från Kina e en lång process, & tar simpelt månader från den 1:a sökningen efter en leverantör tills du får varorna på sin tröskel. Man måste skaffa stora mängder för att utföra investeringen värt. När sin behållare äntligen kommer fram det sista du vill ha e att hitta på osellerbara prylar!

Minimera riskerna med till att importera av Kina om man följa följande steg:

Steg 1: Preparera En grej som importerar mycket när du importerar från Kina kan vara att ordna en riktig plan. Förvara inte endast en order och vänta på detta bästa; du kommer antagligen att stoppa med felaktiga produkter, lr utan en del produkter överhuvudtaget. Din pryl kan tarva uppfylla några hälso- och / lr säkerhetsnormer för att kunna säljas i erat hemland, undersök detta till och börja med så. För de andra, skriv ner i princip alla krav ni har ensam, vad måste produktens strl vara? Vilka material ska användas? Va väldigt specifik och se till att varenda detalj kan vara tänkt via; Detta har möjlighet att spara er många krångel senare. Som troligen en del utav din plan beräknar man också dina totala landningskostnader för att se huruvida import från Kina är ekonomiskt meningsfullt.

Kliv 2: Sök Det finns 1000tals kinesiska butiker, men det kan greppa lite säsong att hitta rätt. Dem har webbplatser därborta kinesiska leverantörer presenterar deras produkter, som är den oftast kända. Påhälsning en branschmässa för att stöta på många möjliga leverantörer på samma utrymme. Eller hyr sourcing hjälp som vet kan hjälpa till över plats tillsammans med att finna en lämplig leverantör. Dessvärre finns det massa cheaters vars aktivt försöker lura utländska köpare till att betala till varor så som de inte kommer att ta del av. Därför lirar det inge roll hurdan du slutar hitta er leverantör, så länge man får din leverantör kontrollerad innan ni beställer.

Kliv 3: Köp När du faktiskt har funnit en ärlig leverantör såsom kan överlämna den pryl du vill äga kan du fortskrida att köpslå om kostnaden och notera in en beställningsorder. Bestäm vilken betalningsmetod du ska använda samt diskutera betalningsvillkoren. Dessa vill företrädesvis ses som 30% genom förhand å 70% efteråt att behållaren är laddad.

Steg fyra: Kontroller Genast när du skickade ordern och gjort någon förskottsbetalning, luta dig inte tillbaka å slappna av just precis ännu. Direkt i Kina arbetar tillverkarna i allmänhet med mycket liten marginaler, och det finns en stor liten del leverantör såsom inte borde skämma bort från avverkningskostnader, även om ifall de innebär till att kvalitetsnormerna sänks. Att ta emot kvalitetsprodukter kan vara därför ditt ansvar! Inneha en officiell kvalitetskontroll fixat minst någon gång under produktionsprocessen.

Steg 5: Skicka Eftersom din produktion e igång kan ni fortsätta anordna logistiken. När man skickar prylar internationellt, antagligen via flyg eller mot sjöss, finns det oftast att vara mycket pappersarbete. Först och främst, kontakta din lokala tullkontor datarum för att undersöka importavgifter å andra importavgifter som man kan behöva betala. Kontakta efter det en speditör, som har möjlighet att ordna alltsammans frakt- & tullprocessen för dig. Köpa innan man förbinder dig med en speditör eftersom det finns mycket konkurrens och fraktkostnaden är mkt flexibel.

104 comments to Då här importerar du ifrån Kina i 5 steg

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>